Självförsvarsspray – Laglig & Licensfri

Det handlar om att köpa sig dyrbar tid och att snabbt kunna ta sig ifrån förövaren & platsen!

Självförsvarsspray är ett mycket bra komplement till självförsvarskurserna. Du kan känna Dig extra trygg vid promenader, joggingturer, resor etc. Sprayen kan också fungera avskräckande. Försvarssprayen är licensfri och testad/godkänd av SKL (Statens Kriminaltekniska laboratorium), FOI (Försvarets forskningsanstalt) samt RPS (Rikspolisstyrelsen).

Bodyguard Knock Out är en liten och smidig försvarsspray med en ventil som ger en rejäl spraydusch på flera meters håll. Sprayen förblindar genom ögonirritation (och färgar för senare identifiering). Ett lagligt specialämne är tillsatt för ökat obehag. Sprayen har en ”kryllande” effekt vid kontakt med näsa och mun vilket ökar förövarens obehag och minskar förövarens möjlighet att inom några minuter genomföra överfall, rån, våldtäkt eller liknande.

Det smarta locket innebär att man inte kan ”trycka av” i fel riktning och det medger dessutom enkel och säker förvaring i väskan, bilen eller husvagnen. Sprayen har även ett bältesclips. Produkten är helt licensfri.

 

Denna självförsvarsspray är effektiv och laglig.

Självförsvarssprayen är laglig att använda i självförsvar/nödvärn och inget tillstånd krävs för att bära den på offentliga platser. I samband med all användning i Sverige gäller nödvärnslagen.

 

Köp Försvarsspray redan idag!

Vill du som är självförsvarsinstruktör sälja våra sprayer eller andra produkter?

Kontakta oss för mer info och priser.

 

Övriga produkter

Taktisk ficklampa med glaskross

En liten effektiv ficklampa med förblindande effekt. Kan användas mycket effektivt i självförsvar.
Läs mer här…

Comtech Stinger 2

En enkel, men mycket effektiv, ”plastpryl” för självförsvar som ökar styrkan av slag/stötar rejält.
Läs mer här…

Paketpris > Försvarsspray + Comtech Stinger